Twente
11/13/2023

Introductiedag Toptraject

Onze ROC leerling Guusje kreeg als examenopdracht; organiseer de introductiedag voor onze nieuwe Toptrajectleerlingen en het werd een dag vol afwisseling. Het was even een beetje aftasten, want niet iedereen kende elkaar al. Maar na een tijdje was hier niks meer van te merken en gingen we muzikaal aan de slag, letterlijk!

De drumstokken sloegen op emmers, op vuilnisbakken en op alles wat maar geluid maakt. Het doel was om samen, ritmische muziek te maken met eenvoudige akkoorden, dat lukte na een tijdje prima en werd er flink op los geslagen. Samenwerken was natuurlijk het doel om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. Dit lukte ook goed tijdens de tweede opdracht, een vlot bouwen met olievaten, touw en palen. En hoe doe je dit dan? Door goed te overleggen en inderdaad door weer samen te werken.

De twee groepen wisten dit uitstekend voor elkaar te krijgen en het duurde niet lang of de oversteek naar de andere kant van het Rutbeek kon worden gemaakt en eenmaal terug bleek de kleding nog steeds droog te zijn. Een goed geslaagde opdracht dus. De studenten gaven aan het fijn te vinden om het schooljaar te starten met een samenwerkingsopdracht en elkaar op deze manier te leren kennen.

Ook interessant

Nieuws

Twente

9/20/22

Toptraject Kader

Lees meer

Stedendriehoek

1/25/23

#HBO HOE DAN?

Lees meer

Twente

4/17/23

Bijeenkomst 'Studeren op het hbo, hoe werkt het?'

Lees meer