Twente
3/14/2023

Terugblik op conferentie 100 dagen-programma 9 maart

Op donderdag 9 maart vond op Saxion Deventer de conferentie ‘Voor iedere student een persoonlijke leerroute: een betere voorbereiding én landing op het hbo', met een focus op het 100 dagen-programma van Saxion, plaats.

Dagvoorzitters Kai Haveman en Gabriel Mousa leidden de deelnemers door het programma met aansprekende bijdragen.

Na de opening door Janco Bonnink (directeur Onderwijs enStudent Support) gaf onderzoeker Evelyne Meens (Fontys Hogescholen) een toelichting op Studentsucces en het 100 dagen-programma.

Elke Tijhuis (projectleider Saxion) lichtte het gepersonaliseerde100 dagen-programma van Saxion toe, waarna onderzoeker Rilana Prenger (Saxion) de resultaten van het gepersonaliseerde 100 dagen-programma liet zien.

In het tweede deel van het programma vertelden deelnemers, studentcoaches en docenten over hun ervaringen met het 100-dagen programma: waarom hebben studenten deelgenomen, waar hebben ze binnen het programma gebruik van gemaakt, wat heeft het opgeleverd maar ook: hoe bereiken we de studenten?

Het was een inspirerende middag die een goede inkijk gaf in het 100 dagen-programma en wat dit programma kan betekenen voor (aspirant)studenten!

Voor een impressie van het symposium bekijk de aftermovie!

Ook interessant

Nieuws

Twente

3/7/24

STO-dag voor de Toptraject kaderleerlingen Alma College

Lees meer

Twente

9/20/22

Toptraject Kader

Lees meer

Twente

4/17/23

Meld je aan voor het 100 dagen-programma

Lees meer