Twente
4/13/2023

Voorstellen: programmamanager Twente

Mijn naam is Daan Smit. In april ben ik gestart als (interim) programmamanager Toptraject Twente. Via deze weg wil ik mij kort voorstellen.

Ik werk graag vanuit een rol waarbij ik een sturende bijdrage kan leveren aan vernieuwingen en doelen binnen organisaties en samenwerkingsverbanden. De afgelopen jaren heb ik daar in diverse functies en op meerdere beleidsterreinen vorm en inhoud aan gegeven. Zo werkte ik de afgelopen jaren als adviseur en projectleider bij een ziekenhuis. Daarvoor heb ik in verschillende adviesfuncties gezeten en programma- en projectteams aangestuurd, veelal binnen non-profit organisaties.

De functie van programmamanager voor Toptraject Twente sluit daar uitstekend bij aan. Samen met het programmateam, en namens de stuurgroep, ga ik werken aaneen inhoudelijke koers voor de komende jaren en zorgdragen voor het verder inbedden van het Toptraject bij de betrokken organisaties. Dit met als doel het vormgeven van een kansrijke en succesvolle onderwijsloopbaan voor vmboleerlingen die via het MBO een HBO-diploma willen halen. We zullen daarbij intensief blijven samenwerken met leerling, student, docent en bestuur. De eerste kennismakingen waren plezierig en kijk uit naar een goede samenwerking. Ik heb er zin in!

Ook interessant

Nieuws

Twente

9/20/22

Toplands

Lees meer

Twente

11/6/23

Afsluiting schooljaar vmbo Toptraject coördinatoren

Lees meer

Algemeen

2/15/23

Conferentie 100 dagen-programma

Lees meer